f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1232 29 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2021


Μια βολική σύμπτωση

Σημαδιακή αποδείχθηκε η 25η/10, καθώς το «κρασάρισμα» του λογισμικού στο Χ.Α. και η καθυστέρηση έναρξης της συνεδρίασης κατά 5 ώρες «συνέπεσε» με την ανακοίνωση της παραίτησης του CEO Σωκράτη Λαζαρίδη, περί της οποίας πολλοί. κοπίασαν. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί από καιρό, η παραίτηση αποδόθηκε «στην πρόθεσή του να παραδώσει τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά» με την επίγνωση ότι «προσεγγίζει στο όριο συνταξιοδότησης».

Σκέτο. βελούδο στις διατυπώσεις το διαζύγιο. Θα έχει ενδιαφέρον, πάντως, λένε οι κακές γλώσσες, να παρακολουθήσουμε εφεξής τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τη θέση.


«Μπουμ» στο Κέντρο

«Τα επόμενα 7 χρόνια περίπου 200 κτίρια στο αθηναϊκό κέντρο θα αλλάξουν χρήση, χρήστες και πιθανώς ιδιοκτήτες», υποστήριξε ο επικεφαλής της Dimand, Δ. Ανδριόπουλος από το βήμα της 22ης Prodexpo, δίνοντας τον τόνο της μεγάλης ανακατάταξης που προμηνύεται στην αγορά ακινήτων.

ΑΗ αναφορά αφορούσε στη μετακόμιση εννέα υπουργείων και η τοποθέτηση τους στο έργο ΣΔΙΤ ανάπλασης του εργοστασίου της πρώην ΠΥΡΚΑΛ, τα σχέδια μετεγκατάστασης των κεντρικών γραφείων Eurobank και Πειραιώς στο Ελληνικό κ.ά., αλλά και στην αξιοποίηση των εκατοντάδων εγκαταλελειμμένων δημόσιων κτιρίων (ΙΚΑ στην Πειραιώς, Εφετείο στην πλατεία Δικαιοσύνης κ.ά.), όπως επισήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης.

Σύμφωνα δε με τις πρώτες εκτιμήσεις - όπως τις διατύπωσε ο κ. Ανδριόπουλος- οι επενδύσεις στο real estate του αθηναϊκού κέντρου αγγίζουν το μισό δισ. ευρώ.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr