,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1181 6 - 10 Νοεμβρίου 2020


  Σε... ρηχά νερά οι ΑΜΚ των εισηγμένων

Aπομένουν λιγότεροι από δύο μήνες για να ολοκληρωθεί το 2020 και όλα δείχνουν πως και αυτή η χρονιά -κόντρα στις αρχικές προσδοκίες- θα αποδειχτεί μια περίοδος φτωχή για το Χ.Α., τόσο σε επίπεδο εισαγωγών νέων εταιρειών όσο και σε ό,τι αφορά τα κεφάλαια που αντλήθηκαν μέσα από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.
ΣEΛ. 15



Ορατότης... μηδέν για τις επιχειρήσεις

Aν και τέτοια εποχή κάθε χρόνο, οι προϋπολογισμοί του επόμενου έτους βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ετοιμασίας τους, φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.
ΣEΛ. 13



Ώρα... Πούτιν για τον Ερντογάν

O πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν μπορεί να σταματήσει να καβγαδίζει. Αμφισβητεί τη νοητική κατάσταση του Εμανουέλ Μακρόν, προέδρου της Γαλλίας, μιας συμμάχου χώρας στο ΝΑΤΟ με την οποία έχει ήδη συγκρουστεί στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΣEΛ. 26



Τράπεζα Πειραιώς: το πλάνο
για την εκ νέου ιδιωτικοποίηση


Tο πλάνο ενεργειών, που πρέπει να αναλάβουν η κυβέρνηση, το ΤΧΣ και η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, προκειμένου να επιχειρηθεί σε βάθος μερικών μηνών η εκ νέου ιδιωτικοποίηση της τράπεζας, μετά την ορατή κρατικοποίησή της λόγω μετατροπής των CoCos, αποφάσισε η διευρυμένη τηλεδιάσκεψη, της Πέμπτης 29/10 υπό τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.

ΣEΛ. 14


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr