,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1179 23 - 27 Οκτωβρίου 2020


  Οι εισηγμένες οπλίζουν για... deals

Παρά την ύφεση στην ελληνική οικονομία που έχει προκαλέσει η πανδημία, πλήθος εταιρειών σχεδιάζει τους επόμενους μήνες την υλοποίηση επιθετικών κινήσεων, με στόχο την ανάπτυξή τους μέσω εξαγορών και άλλων επεκτατικών πολιτικών (π.χ. ανάληψη νέων αντιπροσωπειών).
ΣEΛ. 15



Αλλαγή σκηνικού στα εταιρικά ομόλογα

Mε ικανοποίηση αντιμετωπίζεται από τη χρηματιστηριακή κοινότητα η επάνοδος του ΟΠΑΠ στις εκδόσεις εταιρικών ομολόγων, προκειμένου να τονωθεί η ζήτηση και το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο επενδυτικό προϊόν.
ΣEΛ. 13



Πληροφορική: ριζικές ανακατατάξεις
φέρνει το deal της SingularLogic

Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στην εγχώρια αγορά πληροφορικής σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση της SingularLogic, εξέλιξη που έχει γίνει πολύ πιο πιθανή μετά την επιλογή της MIG να επιμείνει στη διάθεση της θυγατρικής της και μετά τον ορισμό του σχήματος των εταιρειών Epsilon Net-Space Hellas ως «προτιμητέου επενδυτή».

ΣEΛ. 11



Στο στόχαστρο των hedge funds
οι κερδισμένοι της πανδημίας


Oρισμένα hedge funds στοιχηματίζουν ότι οι καλύτερες ημέρες στην αγορά μετοχών για τους κερδισμένους της πανδημίας έχουν παρέλθει. Οι μετοχές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της πληροφορικής, των ειδών γυμναστικής, τoυ λιανικού εμπορίου τροφίμων και της υγείας εκτινάχθηκαν όταν η πανδημία ανάγκασε χώρες να μπουν σε lockdown νωρίτερα φέτος.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr