:: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1178 16 - 20 Οκτωβρίου 2020


Οι αιτήσεις, οι νέες παρουσίες και το ερώτημα

Διπλές αιτήσεις από υφιστάμενους παίκτες διαδικτυακού στοιχηματισμού, που λειτουργούν μέσω των γνωστών «προσωρινών αδειών», αφορούν δυο-τρεις από τις 18 αιτήσεις αδειών που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Προς το παρόν εμφανίστηκαν μόνο δύο νέοι όμιλοι, η σουηδική Betsson και η ρωσική Fonbet, που δεν είχαν παρουσία στην ελληνική αγορά. όλοι αναρωτιούνται πότε θα καταθέσει αίτηση αδειοδότησης το σχήμα του ΟΤΕ με την Intralοt και αν θα εμφανιστούν ακόμα περισσότεροι ξένοι όμιλοι, σε μια περίοδο ανατροπών στην αγορά στοιχηματισμού λόγω της πανδημίας.


Προς πώληση ξανά τα δάνεια

Νέα διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση των δανείων του ομίλου Κυπριώτης ετοιμάζονται να ξεκινήσουν, όπως πληροφορείται η στήλη, οι τράπεζες Πειραιώς και Eurobank.

Το mandate θα δοθεί εκ νέου στην Axia Ventures, η οποία χειρίστηκε, ως σύμβουλος πώλησης, τον προηγούμενο διαγωνισμό, ο οποίος κατέληξε άγονος αφού πέρασε από σαράντα κύματα (πτώχευση της Thomas Cook, αποχώρηση ενδιαφερόμενων επενδυτών και πανδημία). Η HIG Capital, που, όπως ακούγεται, είχε υποβάλει την καλύτερη προσφορά, υπαναχώρησε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Η πώληση των δανείων κατέστη μονόδρομος για τις δύο πιστώτριες τράπεζες του ξενοδοχειακού ομίλου, μετά τη δεύτερη απόρριψη του αιτήματος υπαγωγής του ξενοδοχειακού ομίλου σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr