,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1177 9 - 13 Σεπτεμβρίου 2020


  Μικρό καλάθι κρατούν
οι ξενοδόχοι για το 2021


Oι ξενοδόχοι θα κλείσουν το 2020 με έσοδα μειωμένα κατά 70%, κρατούν μικρό καλάθι για το 2021 και αναμένουν πλήρη ανάκαμψη από το 2023. Οι παραπάνω επισημάνσεις ανήκουν στην Κωνσταντίνα Σβύνου, πρόεδρο του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω.
ΣEΛ. 14



Ζητούνται εναλλακτικές επιλογές
αντί για μετοχές και ομόλογα


H επενδυτική βιομηχανία υπενθυμίζει στους πελάτες ότι οι ως τώρα επιδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικές. Αυτή η κλασική αποποίηση ευθυνών αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια περίοδο που οι επενδυτές είναι αντιμέτωποι με έναν κόσμο υψηλών τιμών στα ομόλογα και φουσκωμένων αποτιμήσεων για τις τεχνολογικές και ποιοτικές εταιρείες που κυριαρχούν στην αμερικανική και σε άλλες αγορές μετοχών.
ΣEΛ. 26



Προϋπολογισμός 2021: οι προβλέψεις
για ανάπτυξη, φόρους και ελλείμματα

Aνάπτυξη 5,5% το 2021 προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή θέτοντας τον πήχη δύο μονάδες ψηλότερα, στο 7,5%, στον βαθμό όπου εισρεύσουν όπως προβλέπεται εντός του επομένου έτους κεφάλαια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης.

ΣEΛ. 4 - 6



Η... μετάφραση της επένδυσης της Microsoft

Mια σημαντική ευκαιρία στην Ελλάδα, ώστε να επωφεληθεί από την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς data centers, προσφέρει η επένδυση της Microsoft που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr