,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1163 3 - 7 Ιουλίου 2020


  Εισηγμένες: τι δείχνει ο χάρτης
των αποτελεσμάτων 2019


Bελτιωμένη ήταν σε γενικές γραμμές η εικόνα των ετήσιων αποτελεσμάτων του 2019 που εμφάνισαν οι εισηγμένες εταιρείες στις ετήσιες λογιστικές τους καταστάσεις, η προθεσμία υποβολής των οποίων ολοκληρώθηκε στις 30/6.
ΣEΛ. 15



Καμπανάκι από την Κομισιόν
για καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις


H Ελλάδα πρέπει να επισπεύσει τις προγραμματισμένες μεταρρυθμίσεις που έχουν καθυστερήσει και να συναποφασίσει ξεκάθαρους στόχους-πλαίσια, ώστε να μπορέσει να απορροφήσει τα νέα κονδύλια που θα προκύψουν από την απόφαση για το Πακέτο Ανάκαμψης των 750 δισεκατομμυρίων ευρώ.
ΣEΛ. 5



Η Ευρώπη απειλείται από κύμα πτωχεύσεων

Kάτι παράξενο συμβαίνει στις αμερικανικές αγορές εταιρικού χρέους. Παρότι οι χρεοκοπίες γίνονται όλο και συχνότερες και πιο καταστροφικές για τους πιστωτές, οι δείκτες που παρακολουθούν ευρύτερα τους κινδύνους χρεοκοπίας υποδηλώνουν μια αυξανόμενη ηρεμία.

ΣEΛ. 26



Οι «μαύρες τρύπες» που φρενάρουν
τα έργα υποδομής στην Ελλάδα


Παρά τα εξαιρετικά σχόλια για την πορεία των έργων με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και τη σημαντική βελτίωση των συνθηκών χρηματοδότησης της οικονομίας (προ πανδημίας), η Ελλάδα κατατάσσεται στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των ανεπτυγμένων οικονομιών του πλανήτη, με βάση το θεσμικό πλαίσιο, τη διαφάνεια, τον σχεδιασμό και τη διαχείριση των έργων υποδομής.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr