:: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1162 26 - 30 Ιουνίου 2020


Μια καλή ανάσα

Mια σχεδόν ξεγραμμένη απαίτηση από την εποχή Σφηνιά κατάφερε να κερδίσει, μετά από πολυετή δικαστική περιπέτεια, η Μινωικές Γραμμές ΑΝΕ.

Η θυγατρική του ομίλου Γκριμάλντι εισέπραξε από συστημική τράπεζα 4,48 εκατ. ευρώ, μετά από απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, προχωρώντας σε αναστροφή ισόποσης πρόβλεψης. Υπολογίσιμη ανάσα, σε μια περίοδο που η ρευστότητα των ακτοπλοϊκών δοκιμάζεται από τη διατήρηση περιοριστικών μέτρων στην επιβατηγό κίνηση.


Χάθηκε η αντιπολίτευση

Mε ποσοστό 100% εγκρίθηκαν τα θέματα της τακτικής γενικής συνέλευσης της Space Hellas (ποσοστό απαρτίας 75,49% με συμμετοχή βασικών μετόχων, της Αlpha Βank και κάποιων θεσμικών χαρτοφυλακίων). Η οργανωμένη μειοψηφία που με ποσοστό γύρω στο 15% αντιδρούσε στις γενικές συνελεύσεις των δύο προηγούμενων ετών, φέτος είτε αποφάσισε να μη δώσει το παρών είτε ρευστοποίησε σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις της στη μετοχή.

Αν συνέβη το δεύτερο, τότε μάλλον κατέγραψε σημαντικά κέρδη, αν παρατηρήσουμε την πορεία της μετοχής της Space Hellas κατά την τελευταία τριετία.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr