:: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1147 13-17 Μαρτίου 2020


Βάζει πλώρη για αλλαγή του CEO

Στις 31 Μαρτίου θα συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ για την αντικατάσταση του διευθύνοντος συμβούλου Νάρκισσου Γεωργιάδη, αν μέχρι τότε δεν έχει προλάβει να παραιτηθεί όπως, κατά πληροφορίες του Euro2day.gr, έχει ζητηθεί από τη διοίκηση του Υπερταμείου. Ήδη η EΥΑΘ δημοσίευσε την πρόσκληση για την έκτακτη γενική συνέλευση, στην οποία υπάρχει ένα και μοναδικό θέμα: «Η αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου». Όπως φαίνεται, η συνεργασία μεταξύ του επικεφαλής της EΥΑΘ και του Υπερταμείου δεν υπήρξε αρμονική. Καλό είναι, όμως, τα λάθη να διορθώνονται γρήγορα!

Η πολιτική των τραπεζών να στρέψουν τους «καλούς» πελάτες τους σε αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστικά προϊόντα -για την οποία πολλές έχουμε αναφερθεί κατά το παρελθόν- όχι μόνο συνεχίζεται αλλά εντείνεται! Με ό,τι αυτό μπορεί ενδεχομένως να σημάνει μεσοπρόθεσμα για τις τιμές των μετοχών και των ομολόγων. Γιατί επί του παρόντος.


Η FPS και το σενάριο
για πρόγραμμα εθελουσίας

Το ενδεχόμενο να τρέξει, νωρίς νωρίς, πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου για τους εργαζόμενους της FPS εξετάζει, όπως πληροφορείται η στήλη, η διοίκηση της Eurobank. Το γεγονός ότι αποδέχθηκαν τη μεταφορά περισσότεροι εργαζόμενοι της Eurobank από όσους περίμεναν, συν η ανάγκη κάποιων προσλήψεων από την αγορά, αποτελούν τους βασικούς λόγους, για τους οποίους εξετάζεται η χορήγηση κινήτρων πρόωρης αποχώρησης στο προσωπικό. Μένει να φανεί αν οι παραπάνω ασκήσεις επί χάρτου λάβουν χαρακτήρα οριστικού σχεδιασμού ή θα μετατεθεί για αργότερα η λήψη αποφάσεων, αφού συνυπολογισθεί και η τρέχουσα συγκυρία.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr