,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1118 23 - 27 Αυγούστου 2019


  Αυξάνεται η... θερμοκρασία
για τα ελληνικά εταιρικά ομόλογα


Tο κλίμα νομισματικής χαλάρωσης που προτίθενται να συνεχίσουν οι δύο μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες του κόσμου (Fed και ΕΚΤ), σε συνδυασμό με τη σταδιακή αποκατάσταση της ομαλότητας στην ελληνική οικονομία και το ανοδικό της ΑΕΠ, έχουν δημιουργήσει θερμό κλίμα στην αγορά των εταιρικών ομολόγων.
ΣEΛ. 11



Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη ΔΕΗ

«Mέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για τη διάσωση της ΔΕΗ», υπογραμμίζει ανώτατος αξιωματούχος επιφορτισμένος με τις τελικές αποφάσεις που θα εγκρίνει η εταιρεία και θα καθορίσουν το μέλλον της.
ΣEΛ. 15



Ο μεγάλος κίνδυνος για την ευρωζώνη

H Ursula von der Leyen, η νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υποσχέθηκε να ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι μια διάσκεψη για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συζήτηση θα αφορά τα δικαιώματα ψήφου των κρατών-μελών, τη μελλοντική διεύρυνση και τις διεθνικές λίστες για τις εκλογές του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

ΣEΛ. 29



Προσέλκυση ξένων πλουσίων
με ιταλική συνταγή


Mε έντονο ενδιαφέρον περιμένει η αγορά την πρόθεση της κυβέρνησης να θεσπίσει φορολογικά κίνητρα με στόχο την προσέλκυση πλούσιων αλλοδαπών και τη μόνιμη διαμονή τους στη χώρα μας.

ΣEΛ.5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr