:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1111 5 - 9 Ιουλίου 2019


  Τράπεζες: καμπανάκι από ΤτΕ για τα κέρδη

H κερδοφορία των τραπεζών πριν από φόρους και προβλέψεις παραμένει αδύναμη, όπως φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματα του 2018 όσο και από τα αποτελέσματα των τεσσάρων συστημικών τραπεζών το α' τρίμηνο του 2019, όπως επισημαίνεται στην Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας της Ελλάδος.
ΣEΛ. 11



ΤτΕ: βλέπει ανάπτυξη 1,9% και προκλήσεις
για την οικονομία


Στο 2,9% του ΑΕΠ θέτει τον πήχη των προβλέψεων για το φετινό πρωτογενές πλεόνασμα η Τράπεζα της Ελλάδος μέσω της έκθεσης νομισματικής πολιτικής, εκτιμώντας παράλληλα ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας θα είναι φέτος 1,9%.
ΣEΛ. 4 - 5



ΕΚΤ: τα υπέρ και τα κατά
της υποψηφιότητας Λαγκάρντ


H επιλογή της Κριστίν Λαγκάρντ για τη θέση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι με διαφορά το πιο σημαντικό από τα κομμάτια που αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους στο παζλ των κορυφαίων θέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣEΛ. 26



Ασφαλιστικό: τα αγκάθια
για τον νέο υπουργό Εργασίας


Πολλά μεγάλα ανοιχτά μέτωπα και προβλήματα θα βρει μπροστά της η νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Το διακύβευμα είναι τεράστιο, καθώς οι όποιες αποφάσεις ληφθούν, θα αφορούν 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους, 3,5 εκατομμύρια εργαζόμενους και εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους.

ΣEΛ.6


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr