:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1107 7- 11 Ιουνίου 2019


Η νέα σύμπραξη και τα ακίνητα στη Συγγρού

Πλειοψηφικό ποσοστό (51%) θα έχει η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Dimand στην κοινή επιχείρηση με την Εθνική Πανγαία, για την αξιοποίηση δύο όμορων εμπορικών ακινήτων, συνολικής επιφάνειας 8.900 τ.μ. επί της Λεωφόρου Συγγρού και Λαγουμιτζή.

Τα δύο ακίνητα απέκτησε η Εθνική Πανγαία από την Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο ευρύτερης συναλλαγής, ενώ το οριστικό συμφωνητικό αναμένεται να υπογραφεί εντός του μήνα.

Την ανάπτυξη των ακινήτων αναλαμβάνει η νέα κοινή εταιρεία Panterra Α.Ε., στην οποία η Εθνική Πανγαία ΑΕΑΑΠ συμμετέχει με 49%, ενώ το 51% θα ελέγχεται από την Dimand μέσω της κυπριακής Stivaleous Holdings Limited.



Οφέλη από τις... κάλπες

Μετά την περσινή επιστροφή της SingularLogic σε θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα, οι οικονομικές επιδόσεις της γνωστής εταιρείας πληροφορικής (και θυγατρικής της MIG) θα ευνοηθούν φέτος σημαντικά από τη διεξαγωγή πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων. Άλλωστε, έπειτα από τετράχρονη. απραξία στο συγκεκριμένο μέτωπο, έχουν ήδη στηθεί τέσσερις κάλπες (για ευρωβουλή, περιφέρεια, δήμο και κοινότητα) και επιπλέον έχει δρομολογηθεί ακόμη μία για την 7η Ιουλίου.

Κινήσεις επίσης γίνονται από την Singular Logic και σε αρκετά άλλα μέτωπα, όπως στην ανάληψη συμβάσεων από το εξωτερικό και στη διεκδίκηση διαγωνισμών του δημοσίου.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr