:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1103 10 - 14 Μαΐου 2019


Βαρβαρέσος: ζητείται επενδυτής

Στο τέλος του 2019 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η θεμελιώδης αλλαγή του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας στη νηματουργία Βαρβαρέσος, με στόχο τη διάθεση προϊόντων υψηλότερης προστιθέμενης αξίας.

Για τη χρηματοδότηση της επένδυσης, πέρα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που υλοποιήθηκε και την προβλεπόμενη επιχορήγηση, η διοίκηση της εταιρείας κάνει προσπάθειες και επαφές για την εύρεση επενδυτή που θα χρηματοδοτήσει το project. Και όπως δηλώνει, βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτικά funds του εξωτερικού για πιθανή χρηματοδότηση του επενδυτικού σχεδίου.



Προοδευτική: περιμένει τα... δικαστήρια

Μπορεί η εισηγμένη εταιρεία να έχει διακόψει οποιαδήποτε δραστηριότητα (μηδενικός κύκλος εργασιών κατά τα τελευταία χρόνια), ωστόσο πέρσι εισέπραξε 3,7 εκατ. ευρώ από επίδικες απαιτήσεις και ειδικότερα από το ρουμανικό δημόσιο. Για την υπόθεση αυτή, η ελληνική εταιρεία είχε προσφύγει δικαστικά προ διετίας. Το αν και πότε η εταιρεία θα ξεκινήσει να έχει και πάλι δραστηριότητα θα εξαρτηθεί πιθανότατα από τις εξελίξεις στο δικαστικό πεδίο.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr