:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1094 8 - 12 Μαρτίου 2019


  Σπάει το φράγμα του 1 δισ.
η αγορά εταιρικών ομολόγων


Mε την έκδοση της Αεροπορίας Αιγαίου (Aegean Airlines) που ολοκληρώθηκε στις 7/3 και στόχο είχε την άντληση ποσού έως 200 εκατ. ευρώ, η εγχώρια αγορά εταιρικών ομολόγων φτάνει μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών ετών στις δώδεκα εκδόσεις και σε συνολικό ύψος κεφαλαίων που υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ.
ΣEΛ. 15



Μετοχικό προβάδισμα της Ευρώπης

Aν και το 2019 η πολιτική αβεβαιότητα στην Ευρώπη είναι ιδιαίτερα υψηλή και το κλίμα προς τις ευρωπαϊκές μετοχές παραμένει εξαιρετικά επιφυλακτικό επί του παρόντος, λόγω Brexit, ευρωεκλογών, γαλλικών προβλημάτων και ιταλικών δημοσιονομικών ανησυχιών, οι ευρωπαϊκές μετοχές κινούνται ανοδικά, ξεπερνώντας τις προσδοκίες.
ΣEΛ. 13



Η ανάκαμψη των αγορών
και η... απεργία των αγοραστών


H παγκόσμια χρηματιστηριακή αγορά απολαμβάνει το καλύτερο ετήσιο ξεκίνημα των τελευταίων τριών δεκαετιών, παρά τη μαζική φυγή επενδυτών από τα μετοχικά funds το 2019, η οποία καταδεικνύει την νευρικότητα σχετικά με την κατάσταση της διεθνούς οικονομίας.

ΣEΛ. 26



ΟΟΣΑ: η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί
στο... ψηφιακό παραπέτασμα!


Tην ίδια στιγμή που πυκνώνουν οι φωνές σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα πρέπει να συμμετάσχει πιο ενεργά στην «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», που συνδέεται με την τεχνητή νοημοσύνη και την ψηφιοποίηση, πρόσφατη έρευνα του ΟΟΣΑ με τίτλο «How's Life in the Digital Age 2019» περιλαμβάνει εξαιρετικά δυσάρεστα στοιχεία.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr