:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1089 1 - 5 Φευρουαρίου 2019


  Αισιοδοξία για τα εταιρικά κέρδη του 2019

Mετά τη σημαντική αύξηση των οικονομικών επιδόσεων που σημείωσαν οι εισηγμένες του Χ.Α. το 2018 (βλέπε αποτελέσματα εξαμήνου και εννεαμήνου), επικρατεί κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι η ανοδική κίνηση των εταιρικών κερδών θα συνεχιστεί και κατά τη φετινή χρονιά, έστω και με χαμηλότερους ρυθμούς.
ΣEΛ. 11



Στο μικροσκόπιο της ΕΚΤ
το σχέδιο ΤτΕ για τα κόκκινα δάνεια


Στο Εποπτικό Συμβούλιο (Supervisory Board) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) παρουσιάστηκε στις 31/1, η πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για συλλογική υποβοήθηση της προσπάθειας των τραπεζών να μειώσουν ταχύτερα τα μη εξυπηρετούμενα δάνειά τους.
ΣEΛ. 13



Κατώτατος μισθός: οι κερδισμένοι,
οι χαμένοι και τα ρίσκα


Δίχασε την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο η κυβερνητική ανακοίνωση για αύξηση του κατώτατου μισθού από την ερχόμενη Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, στα 650 ευρώ τον μήνα, από 586,08 ευρώ που έχει διαμορφωθεί από το 2012, με μια «βίαιη» παρέμβαση της τότε κυβέρνησης Παπαδήμου.

ΣEΛ. 4-5



«Πόρτο Καρράς»: το πωλητήριο,
το business story και οι μνηστήρες


Στην… εγκυκλοπαίδεια της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού, το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Πόρτο Καρράς» της Χαλκιδικής καταλαμβάνει, μόνο του, έναν ολόκληρο τόμο. Αυτό το συγκρότημα είναι από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και επίσημα το μεγαλύτερο τουριστικό φιλέτο που διατίθεται προς πώληση.

ΣEΛ. 12


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr