:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1084 28 Δεκεμβρίου- 2 Ιανουαρίου 2019


  Ευρωπαϊκή πρόκληση
για τις εταιρείες ύδατος


H συνολική εικόνα με τη διαχείριση του νερού στην Ευρώπη είναι σήμερα μικτή υποστήριζε πριν από λίγες εβδομάδες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή, την «Πέμπτη Διάσκεψη της Ε.Ε. για το Νερό» που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη. Από τη μία «πολύ περισσότερα πρέπει να γίνουν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της Οδηγίας – Πλαίσιο για το Νερό και της Οδηγίας για τις Πλημμύρες».

ΣEΛ. 13 - 17



Η Fed τρομοκράτησε τους επενδυτές

Kαθώς πλησιάζουμε το τέλος ενός οικονομικού κύκλου οι ισολογισμοί είναι ύψιστης σημασίας. Εξηγούν γιατί οι επενδυτές αρχίζουν να ανησυχούν για το επίπεδο του εταιρικού χρέους που συσσωρεύθηκε την περασμένη δεκαετία.
ΣEΛ. 26



Ακίνητα: χρονιά πώλησης
μεγάλων χαρτοφυλακίων το 2019


Tο έντονο ενδιαφέρον, από περισσότερους των 15 ομίλων, για το χαρτοφυλάκιο ακινήτων που κατείχε στο παρελθόν ο όμιλος Μπ. Βωβός Διεθνής Τεχνική (ΜΒΔΤ) και πουλά η Alpha Bank αναμένεται να επαναληφθεί στην περίπτωση της Ektasis Development αν οι τράπεζες κερδίσουν το δικαστήριο για την ειδική εκκαθάριση της τελευταίας.

ΣEΛ. 11



Ασφαλιστικές: τα εφτά
ανοιχτά μέτωπα του 2019


Kλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας επικρατεί στον κλάδο της ασφαλιστικής αγοράς για το 2019, καθώς η όποια αναμενόμενη αύξηση του ΑΕΠ θα μπορούσε να οδηγήσει σε τόνωση της παραγωγής, στον βαθμό άλλωστε που τα νοικοκυριά αντιλαμβάνονται ολοένα και περισσότερο την αδυναμία του κρατικού τομέα να προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις σε υγεία και σύνταξη.

ΣEΛ. 12


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr