:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1083 21 - 27 Δεκεμβρίου 2018


  Το στοίχημα της διάδοχης κατάστασης

Tόσο κατά την παρουσίαση της Quest Holdings στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών όσο και σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του ομίλου κ. Θεόδωρος Φέσσας τόνισε πως η εισηγμένη μετεξελίσσεται σταδιακά από μια οικογενειακή επιχείρηση σε μια εταιρεία που διοικείται από στελέχη με την υιοθέτηση των βέλτιστων πρακτικών.

ΣEΛ. 15



Το μεγάλο δίλημμα της Fed
και η παγίδα του συμβιβασμού


H σύσκεψη της Fed στις 19/12 υποτίθεται ότι δεν θα είχε κάποιο ενδιαφέρον για τους επενδυτές. Αντίθετα, η επιτροπή νομισματικής πολιτικής της κεντρικής τράπεζας θα συνεδριάσει σε μια στιγμή αυξανόμενης οικονομικής αβεβαιότητας, μεταβλητότητας στις αγορές και αντιφατικών μηνυμάτων από τους φορείς άσκησης πολιτικής.
ΣEΛ. 26



Νέα αντικίνητρα στην κλωστοϋφαντουργία

Πυκνώνουν κι άλλο τα σύννεφα για την ελληνική κλωστοϋφαντουργία, καθώς στα ήδη υπάρχοντα μεγάλα προβλήματα του κλάδου, φαίνεται πως μέσα στο 2019 θα προστεθούν και νέα, τα οποία θα επιτείνουν τη δυσχερή κατάσταση.

ΣEΛ. 14



ΣΕΒ: Με αργούς ρυθμούς
η ανάκαμψη της οικονομίας


Όπως επιβεβαιώνουν τα προσωρινά στοιχεία για το ΑΕΠ του γ΄ τριμήνου 2018, η ελληνική οικονομία ανακάμπτει σταδιακά, κυρίως ως αποτέλεσμα του δυναμισμού των εξαγωγών και της ενίσχυσης της ιδιωτικής κατανάλωσης, σημειώνει ο ΣΕΒ στη μηνιαία έκθεσή του.

ΣEΛ. 7


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr