:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1068 7 - 11 Σεπτεμβρίου 2018


  Ομόλογα: τι σήματα στέλνει
η πτώση με αυξημένο τζίρο


Mε την απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου να έχει σκαρφαλώσει στο υψηλό επίπεδο του 4,4%, οι όποιες σκέψεις για έξοδο στις αγορές παραμένουν στο συρτάρι, αφού οι συνθήκες στο εξωτερικό είναι απαγορευτικές.

ΣEΛ. 13



Τράπεζες: χτίζουν... buffer
για το δύσκολο 2019


Nα μπουν στην επόμενη χρονιά με αξιόλογη υπέρβαση των στόχων μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων τους επιδιώκουν οι τράπεζες και για τον λόγο αυτό επιταχύνουν τις πωλήσεις χαρτοφυλακίων και τους πλειστηριασμούς, προχωρώντας, την ίδια στιγμή, σε διορθωτικές κινήσεις στο οπλοστάσιο ρυθμίσεων.
ΣEΛ. 15



Αγορές: επικίνδυνο παιχνίδι
με στόχο τα υπερκέρδη


Ξεπεράστε την Τουρκία. Με πτώση πάνω από 10% μόνο την Πέμπτη 30/8, η Αργεντινή ξεπέρασε την Τουρκία έχοντας το νόμισμα με τη χειρότερη επίδοση στις αναδυόμενες αγορές φέτος (και με σχετικά ευρύτερες συναλλαγές) -και αυτό σε μια χώρα που έδειχνε ότι έκανε όλες τις σωστές κινήσεις για να αντιμετωπίσει τις σοβαρές οικονομικές εντάσεις.

ΣEΛ. 29



Ο ΕΝΦΙΑ... δαγκώνει τις επιστροφές φόρου

Oι ιδιοκτήτες ακινήτων που περιμένουν να εισπράξουν την επιστροφή του φόρου εισοδήματος, η οποία προέκυψε από την εκκαθάριση της φετινής φορολογικής τους δήλωσης, καλό θα είναι να την ξεχάσουν. Το ποσό που δικαιούνται θα συμψηφιστεί με τον νέο λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ τον οποίο καλούνται να πληρώσουν φέτος.

ΣEΛ. 5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr