:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1051 11 - 15 Μαΐου 2018


  Τι ζητάνε 13 εισηγμένες από τις τράπεζες

Διαπραγματεύσεις δύο ταχυτήτων διεξάγονται φέτος μεταξύ τραπεζών και επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένων και πολλών εισηγμένων εταιρειών), με θέμα την αναχρηματοδότηση των δανειακών τους υπολοίπων.

ΣEΛ. 15



Οι «υποτιμημένες» μετοχές
που βγάζουν κέρδη και μοιράζουν χρήμα


Παρά τη μεγάλη άνοδο που έχουν σημειώσει οι μη τραπεζικές μετοχές κατά την τελευταία τριετία, με βάση τις τρέχουσες τιμές στο ταμπλό του Χ.Α. και τις τελευταίες λογιστικές καταστάσεις (31/12/2017), οι μισές εξ αυτών διαπραγματεύονται κάτω από τη λογιστική τους αξία.
ΣEΛ. 12 - 13



F.F. Group - QCM: σε νέα φάση η κόντρα

Tο ζήτημα της αξιοπιστίας των εταιρικών και επενδυτικών φορέων και κατ’ επέκταση το θέμα της προστασίας του συνόλου της αγοράς τέθηκε μετά την «κόντρα» ανακοινώσεων και ανταπαντήσεων μεταξύ της ελληνικής εισηγμένης Folli Follie και της Quintessential Capital Management (QCM).

ΣEΛ. 11



Η Γερμανία και η Γαλλία αποφασίζουν
μόνες για την Ελλάδα


Στην de facto διάλυση του λεγόμενου Washington Club προχώρησαν Γερμανία και Γαλλία, καθώς σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες και αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε το Euro2day.gr, αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα της Ελλάδας.

ΣEΛ. 6 - 7


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr