:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1049 27 Απριλίου - 1 Μαΐου 2018


Επενδυτική εκδήλωση του ΣΕΔ

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 28 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη (Hyatt Regency, 17:00), στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show με τίτλο «Ελληνική και ξένες αγορές: Νέοι τρόποι επένδυσης».

Την εκδήλωση οργανώνει ο Σύνδεσμος Επενδυτών Διαδικτύου (ΣΕΔ), υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου της Αθήνας και μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται οι: Ευάγγελος Χαρατσής, πρόεδρος της Beta Χρηματιστηριακή, Δημήτρης Τζάνας, διευθυντής επενδύσεων της Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ, Δημήτρης Μούρκας, διαχειριστής χαρτοφυλακίου ξένων αγορών της Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ, Στέφανος Κοτζαμάνης, δημοσιογράφος - διευθυντής σύνταξης του «Μ», Ανδρέας Κόρδας, Greek Trader Founder, Λευτέρης Σαΐτης, επιχειρηματίας, Ιωάννης Ζίττης, επιχειρησιακός διευθυντής Ελλάδας ΧΜ, Βαγγέλης Νταγκουνάκης, πρόεδρος Neoforum.gr και Κων/νος Σανδαλίδης, υπεύθυνος πελατειακών σχέσεων Ελλάδας ΧΜ.


ElvalHalcor: υπάρχει χρόνος
για το placement

Λόγω αλλαγής του κανονιστικού πλαισίου στο ΧΑ, δεν τίθεται θέμα ένταξης των μετοχών της εισηγμένης εταιρείας στην κατηγορία «χαμηλής διασποράς», επειδή το free float της υπολείπεται ελαφρά του 10%. Η εξέλιξη αυτή δίνει το χρονικό περιθώριο στη μητρική Viohalco να προχωρήσει σε placement της θυγατρικής της χωρίς την ύπαρξη χρονικών περιορισμών και σε timing που θα θεωρηθεί προσφορότερο.

Χρηματιστηριακοί αναλυτές μάλιστα εκτιμούν ότι η καθυστέρηση του placement ενδεχομένως να συνδέεται και με την προσμονή θετικότερων εξελίξεων για την ElvalHalcor μέσα στο 2018.

Οψόμεθα.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr