:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1047 13 - 17 Απριλίου 2018


Φτιάχνει... πάγκο αναπληρωματικών η Πειραιώς

Μια ηχηρή είδηση βγαίνει μέσα από τα ψιλά γράμματα της αναλυτικής οικονομικής κατάστασης της Τράπεζας Πειραιώς.

Όπως αναφέρεται, η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψήφιων Μελών Δ.Σ. της τράπεζας έχει αναθέσει στον διεθνή συμβουλευτικό οίκο Korn Ferry την επιλογή υποψηφίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για την πλήρωση πιθανών θέσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας.

Η Πειραιώς, δηλαδή, φτιάχνει. πάγκο αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. Πρόκειται για υποχρέωση που προκύπτει από την τελευταία αξιολόγηση του ΤΧΣ. Αφορά, δε, πέραν της Πειραιώς και την Εθνική.


Με. γκολ Μαντωνανάκη ξεκίνησε
η κόντρα με το Δημόσιο

Περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να πληρώσει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στον ξενοδοχειακό όμιλο του Παντελή Μαντωνανάκη, με τον οποίο βρίσκεται σε πολυετή δικαστικό αγώνα μέσω σειράς αγωγών που έχει καταθέσει ο τελευταίος.

Ο όμιλος του γνωστού ξενοδόχου κέρδισε μία από τις δίκες και οι πληροφορίες φέρουν την κρατική εταιρεία να έχει ήδη πληρώσει το πρώτο εκατομμύριο. Η διαμάχη των δύο πλευρών δεν περιορίζεται μόνο στο πρώην Ξενία Λαγονησίου (σήμερα Grand Resort Lagonisi) που διαχειρίζεται η εταιρεία «Αττικός Ηλιος», συμφερόντων του Π. Μαντωνανάκη.

Επεκτείνεται και σε τρία ξενοδοχεία στο Ναύπλιο, τα οποία επίσης έχει παραχωρήσει η πρώην Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων (ΕΤΑ που συγχωνεύθηκε με την ΚΕΔ και μετονομάστηκε σε ΕΤΑΔ) στον ίδιο όμιλο.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr