:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1040 23 - 27 Φευρουαρίου 2018


  Αγορές: γιατί αποφεύγουν τώρα το ρίσκο

To παλιό χρηματιστηριακό ρητό «as goes January, so goes the year» θα δούμε αν επαληθευτεί στους επόμενους μήνες, ωστόσο η σημαντική χρηματιστηριακή άνοδο που αποτυπώθηκε στον πρώτο μήνα του έτους για την πλειονότητα των μετοχικών αγορών και η πτώση στη συνέχεια, έχει δημιουργήσει ρωγμές στην παγκόσμια bull market.

ΣEΛ. 11

Τροχάδην για τις ιδιωτικοποιήσεις

H εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Εγνατία Οδό και η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τον ΔΕΣΦΑ, που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 15/2, είναι μόνο ένα μικρό σκαλοπάτι στον μεγάλο ανήφορο που πρέπει να διανύσει η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το καλοκαίρι.
ΣEΛ. 4


Γιατί το Χ.Α. δεν είναι «φούσκα»

Στον βαθμό που η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να επανέρχεται σταδιακά στην κανονικότητα μέσα από ανοδικούς ρυθμούς στο ΑΕΠ της, τότε το Χ.Α. δεν θα πρέπει να θεωρείται "φούσκα" που πρόκειται να σκάσει…

ΣEΛ. 15


Έτοιμο να δεχτεί κεφάλαια το Χ.Α.

Στην πρόσφατη εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συνδέσμου Επενδυτών Διαδικτύου που έλαβε χώρα στο Χ.Α., ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ κ. Σωκράτης Λαζαρίδης σημείωσε πως κατά τα τελευταία χρόνια μέσω του ελληνικού χρηματιστηρίου έχει αντληθεί σημαντικό ύψος κεφαλαίων.

ΣEΛ. 14


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr