:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1036 26 - 30 Ιανουαρίου 2018


  Οι ασφαλιστικές σηκώνουν τα μανίκια

Aποφασισμένες να… σηκώσουν τα μανίκια και να αναπτύξουν εργασίες που μέχρι σήμερα είχαν πολύ χαμηλή διείσδυση στην ελληνική αγορά φαίνεται πως είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες.

ΣEΛ. 13

Το καλό σενάριο ενόψει stress test

Διαβάζοντας κάποιος προσεκτικά την πρόσφατη επισκόπηση της Τράπεζας της Ελλάδος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, θα πέσει πάνω σε μια αναφορά 300 λέξεων, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «συμπυκνωμένος οδηγός επιβίωσης για τις τράπεζες», μετά το επικείμενο stress test.
ΣEΛ. 11
Τα καυτά προαπαιτούμενα στη «λίστα των 88»

Aπρόσκοπτη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, λήψη απόφασης για ενδεχόμενη μείωση του αφορολόγητου από το 2019 τον ερχόμενο Μάιο, αποκρατικοποιήσεις υπό ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, πλήρης κατάργηση της έκπτωσης ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου το καλοκαίρι και -αν χρειαστεί- αύξηση των συντελεστών του ΕΝΦΙΑ σε συνδυασμό με διεύρυνση της φορολογικής βάσης.

ΣEΛ. 4
Οι επτά αμαρτίες της... ΔΕΗ
που κρατούν κλειστή την αγορά


Tρία πάγια συν τέσσερα έκτακτα προβλήματα στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, που σχετίζονται με το οιονεί μονοπώλιο της ΔΕΗ, έχουν διαμορφώσει ένα στρεβλό ρυθμιστικό σύστημα στην εγχώρια αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

ΣEΛ. 12


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr