:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1007 7 - 11 Ιουλίου 2017


Μεγάλα γραφεία για...
μεγάλες μπίζνες στην ενέργεια

Για τα καλά σκοπεύουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα στελέχη μεγάλων πολυεθνικών κολοσσών, που πρόσφατα σύστησαν κοινοπραξία με μεγάλη ελληνική εταιρεία για εξίσου μεγάλες μπίζνες στην ενέργεια! Όπως μαθαίνουμε, ζήτησαν από την επιχείρηση-εταίρο τους γραφειακό χώρο με εμβαδόν 800 τ.μ.!

Και όπως αντιλαμβάνεστε, αναζητείται τέτοιος χώρος ακόμη κι εντός της έδρας της ελληνικής εταιρείας. Μικρή είδηση, αλλά ενδεικτική της σπουδαιότητας και της βαρύτητας που έχει το συγκεκριμένο επενδυτικό project...



Τα βρήκαν στο τίμημα,
θα τα χαλάσουν στο management;

Μια θέση μη εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής ακούγεται στην αγορά ότι θα προτείνει η Εθνική στην Exin Partners, για την περίοδο ως την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 75%. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί μεταξύ τράπεζας και Exin την επόμενη εβδομάδα. Εκεί θα δούμε αν ο αγοραστής συμβιβάζεται με θέση «τοποτηρητή» στο Δ.Σ. για τους επόμενους έξι μήνες (τόσος χρόνος εκτιμά η Εθνική ότι θα απαιτηθεί για τη λήψη εγκρίσεων). Λέτε να τα βρήκαν στο τίμημα και να τα «χαλάσουν» στο μεταβατικό management; Δύσκολο.

ΥΓ.: Η Exin κέρδισε την Εθνική Ασφαλιστική με δυνατό. σπριντ στα τελευταία μέτρα. Τη βοήθησαν, πέραν των γνωστών συμβούλων (UBS, PwC, Norton Rose, LXM), αφανείς παίκτες με. πολλά χιλιόμετρα στην αγορά. Θα τους δούμε ενεργούς την επόμενη μέρα; Θα φανεί σύντομα.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr