:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1005 23 - 27 Ιουνίου 2017


Εικόνες παρακμής στα ΕΛΤΑ με. ανταρτοπόλεμο

Τα ειδοποιητήρια των συστημένων επιστολών ή δεμάτων φτάνουν στους παραλήπτες με πολλές ημέρες καθυστέρηση, η διανομή περιοδικών και άλλων τακτικών αποστολών έχει τιναχθεί στον αέρα, εν μέσω του ανορθόδοξου πολέμου κατά της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων από τους διανομείς.

Οι εικόνες διάλυσης στα ΕΛΤΑ συνδέονται με την προσπάθεια (παρότι μάλλον δειλή, όπως υποστηρίζουν κάποιοι) της διοίκησης να νοικοκυρέψει κάπως τον ιστορικό οργανισμό με την ετήσια μισθολογική δαπάνη των 230 εκατ. ευρώ! Το σχέδιο που φαίνεται να επεξεργάζεται η διοίκηση περιλαμβάνει και μειώσεις μισθών, μέσω κατάργησης υπερωριών και άλλων παροχών. Γι' αυτό και έχουν ξεσπαθώσει οι διανομείς, οι οποίοι φαίνεται πως κάνουν λευκή απεργία στην Αττική.



Τραπεζικά προϊόντα για... ένστολους

Γνωστή τράπεζα λανσάρει πρόγραμμα προνομίων με την ονομασία «Κάθε μέρα σύμμαχοι», το οποίο ουσιαστικά απευθύνεται σε άτομα που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Μεταξύ των όσων προσφέρονται, συγκαταλέγονται κίνητρα σε όσους μεταφέρουν τη μισθοδοσία τους στην τράπεζα (επιστροφή 5% σε αγορές από γνωστά super market και πρατήρια βενζίνης, καταθετικό επιτόκιο 2% για τις πρώτες 5.000 ευρώ, μειωμένο επιτόκιο σε πιστωτικές κάρτες και λοιπές δανειοδοτήσεις, αυτόματη δωρεάν εξόφληση λογαριασμών και ασφάλιση αυτοκινήτου με έκπτωση).

Γενικότερα, οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν συχνά ελκυστικότερα πακέτα συνεργασιών σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελμάτων και πολύ συχνά στους αμειβόμενους από τον δημόσιο τομέα.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr