,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1128 1 - 5 Νοε 2019


  Τα σενάρια για αύξηση
των εισφορών και των συντάξεων


Σε ανασχεδιασμό του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης προχωρά το υπουργείο Εργασίας, μετά και τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), με τις ειδικές επιτροπές που έχουν συσταθεί στις υπηρεσίες του υπουργείου να επεξεργάζονται σενάρια για αυξήσεις στις κύριες συντάξεις που δίνονται από τον Μάιο του 2016 και μετά.
ΣEΛ. 13



Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται
στον ασφαλιστικό κλάδο


Kοινή πεποίθηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφάλισης (ΣΕΜΑ) είναι ότι βρισκόμαστε στις αρχές μια νέας περιόδου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Πρόκειται για μια ρεαλιστική άποψη που πηγάζει από προσεκτική μελέτη όλων των παραγωγικών δεικτών.
ΣEΛ. 12



Γιατί η ΕΝ.Α... μετακομίζει
στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου


Σε δημοσίευμα της 24ης Ιουλίου του 2019 του Euro2day.gr με θέμα την Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α), γινόταν αναφορά για τις σκέψεις δύο τουλάχιστον εταιρειών πληροφορικής -της Entersoft και της Epsilon Net- να προχωρήσουν σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου μέσω δημόσιας εγγραφής (χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής των παλαιών μετόχων τους) και έτσι να μεταταχθούν στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

ΣEΛ. 14



Οι τέσσερις νίκες και η μία
αποτυχία του «σούπερ Μάριο»


O Μάριο Ντράγκι άφησε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παραδίδοντας ένα διαφορετικό θεσμό από αυτόν που ανέλαβε πριν από οκτώ χρόνια. Η συνεδρίαση της ΕΚΤ την Πέμπτη 24/10 ήταν η τελευταία του.

ΣEΛ.29


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr