:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1067 31 - 4 Σεπτεμβρίου 2018


  Μετοχικές αλλαγές και νέες
επενδύσεις στα εμπορικά κέντρα


Έμπειρα στελέχη της αγοράς ακινήτων όπως ο Γ. Δεληκανάκης, εκ των ιδρυτών της επενδυτικής εταιρείας Bluehouse (με ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη, που εσχάτως κινείται περισσότερο στην Ελλάδα), υποστήριζαν προσφάτως πως τα περιθώρια για ανάπτυξη νέων εμπορικών κέντρων είναι περιορισμένα.

ΣEΛ. 13



Τράπεζες: πωλητήρια ή τιτλοποιήσεις
σε κόκκινα στεγαστικά δάνεια


Tα πρώτα χαρτοφυλάκια με μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια ετοιμάζονται να βγάλουν προς πώληση ή τιτλοποίηση οι εγχώριες τράπεζες, εστιάζοντας σε περιπτώσεις δανειοληπτών που είναι αποδεδειγμένα μη συνεργάσιμοι.
ΣEΛ. 15



Έρχεται μπαράζ νομοσχεδίων
για την ενδυνάμωση της κεφαλαιαγοράς


H ψήφιση συγκεκριμένων νομοσχεδίων προκειμένου να ενδυναμωθεί η ελληνική κεφαλαιαγορά δρομολογείται μέσα στους επόμενους μήνες, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις παράγοντες του χρηματοοικονομικού χώρου εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους είτε για καθυστερήσεις είτε για επιμέρους πρόνοιες των υπό διαμόρφωση πλαισίων.

ΣEΛ. 14



Αμετακίνητο το ΔΝΤ για τις συντάξεις

Aπό τον περασμένο Ιούνιο, ο Πίτερ Ντόλμαν, επικεφαλής της μνημονιακής αποστολής του ΔΝΤ, είχε δώσει το στίγμα του Ταμείου για την τύχη των συντάξεων, προτάσσοντας τη μεταρρυθμιστική διάσταση των προνομοθετημένων περικοπών.

ΣEΛ. 5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr