:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1048 20 - 24 Απριλίου 2018


  «Καλές, αλλά λίγες» οι κινήσεις
των τραπεζών στα επιχειρηματικά δάνεια


Διστακτικά και ιδιαίτερα επιλεκτικά ξεκίνησαν και φέτος οι προσπάθειες των ελληνικών τραπεζών να αυξήσουν τις δανειοδοτήσεις τους προς τις εγχώριες επιχειρήσεις, καθώς τα ποσοστά μεταβολής των χορηγήσεων υπολείπονται ακόμη και των φτωχών περσινών επιδόσεων.

ΣEΛ. 15



Το ΔΝΤ ρίχνει το μπαλάκι
στην Ε.Ε. για χρέος-πρόγραμμα


Aναθεώρησε τις προβλέψεις του για την Ελλάδα «τόσο όσο» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ώστε να πετάξει από πάνω του την «ταμπέλα» που του επέβαλε η Ε.Ε. ότι ο υπολογισμός των προβλέψεών του είναι αδικαιολόγητα απαισιόδοξος.
ΣEΛ. 10



Στα ύψη τα κέρδη των ασφαλιστικών

Iδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσαν στην αγορά οι ανακοινώσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Interamerican για τις περσινές οικονομικές τους επιδόσεις, καθώς επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις ότι η προηγούμενη χρονιά χαρακτηρίστηκε για τις ασφαλιστικές εταιρείες ως ένα έτος υψηλής κερδοφορίας, ενίσχυσης των ιδίων κεφαλαίων τους και ανόδου των δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας.

ΣEΛ. 14



Τα σχέδια για μισθούς - συντάξεις
στη... μεταμνημονιακή εποχή


Tην επόμενη μέρα των μνημονίων, με σειρά μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα που θα ενισχύει την «αριστερή ταυτότητα της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ», σχεδιάζει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, παράλληλα με τις εκκρεμότητες της τέταρτης αξιολόγησης.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr